Demokrate održale tribinu u Novom Bečeju

U utorak, 6. juna, Demokratska stranka je, u Novom Bečeju, održala tribinu o trenutnom stanju u društvu.

Dragan Šutanovac, predsednik Demokratske stranke, bio je ključni govornik večeri. Kako nam je sam rekao, ova tribina spada u redovne partijske aktivnosti njegove stranke. “Ovo je jedna od dnevnih aktivnosti koje sprovode visoki funkcioneri Demokratske stranke. Ja sam danas u Novom Bečeju, sutra na Savskom Vencu, a krajem nedelje u Somboru i Kikindi” rekao je Šutanovac dodavši: “Ideja je da razgovaramo sa članovima i simpatizerima Demokratske stranke, da saslušamo sa kojim se problemima oni suočavaju i da im ponudimo rešenja za one probleme za koje smatramo da su trenutno akutni za sve građane Srbije uključujući i ljude koji žive u Novom Bečeju”. Kao bitne probleme, Dragan Šutanovac je naveo nizak životni standard, nisku stopu ličnih dohodaka, kao i to što se da mnogi građani osećaju nesigurno. Prema njegovim rečima, Demokrastska stranka je jedina koja može pružiti rešenja ovih problema.

Pozdravljajući okupljene, Tomislav Ratković, predsednik opštinskog odbora Demokratske stranke, izrazio je zadovoljstvo dobrim odzivom članstva, ali i naglasio da broj članova i simpatizera ove političke stranke u Novom Bečeju raste i da je upravo jedan od povoda za održavanje ove tribine i prilika da se deset novih članova javno pridruži redovima demokrata.

Pored Ratkovića i Šutanovca, na tribini je govorio i Miroslav Vasin, predsednik pokrajinskog odbora DS koji je posebno pohvalio istrajnost i doslednost jezgra partijskog članstva koje istrajava kao opozicija trenutnoj vlasti.

Sadržaj

Da li ste znali...

da je jedan od glavnih aktera, pri osnivanju opere u Novom Sadu, bude naš sugrađanin Bogdan Čiplić, u to vreme upravnik Srpskog narodnog pozorišta.

Webinfo

Portal „Webinfo“ zvanično je registrovan 2011. godine, nakon nekoliko godina neformalnog informisanja. U startu je ideja bila - informisanje građana opština Bečej i Novi Bečej, na oba jezika, a moto kojim se vodimo je "Građanin ima pravo da zna!". Pioniri smo u korišćenju svih prednosti interneta na teritoriji obe opštine, te smo prvi počeli da „eksploatišemo“ multimediju koristeći spoj teksta, fotografije, audio i video priloga.


www.webinfo.rs

webinforedakcija@gmail.com

Glavni urednik: Tijana Janković