Ceca nastupa u Novom Bečeju 25. avgusta

Velikogospojinski dani, manifestacija po kojoj je Novi Bečej postao poznat i široj javnosti, iz godine u godinu širi i poboljšava svoj program.

Posle velikog broja poznatih muzičara koji su nastupili u koncertnom delu Gospojine, red je došao i na, možda, najveću zvezdu folka u Srbiji, Svetlanu Ražnatović Cecu. Iako se već nekoliko meseci spekulisalo o tome da li će ona zaista nastupiti na ovogodišnjim Velikogospojinskim danima, nagađanjima je došao kraj kada je pre tri dana, na profilima manifestacije na društvenim mrežama osvanuo video snimak gde poznata estradna umetnica potvrđuje svoj nastup u Novom Bečeju čime je lajn ap za ovogodišnju Gospojinu zaokružen.

Kako je predviđeno, prvog dana, 23. avgusta, nastupiće Zvonko Bogdan, za subotu 24. su najavljeni mađarski bend “Pokolgep”, čuveni “Van Gog”, kao i dobro znani bend iz Hrvatske, “Hladno pivo”. U završnici Velikogospojinskih dana nastupiće “Dejan Petrović Big Band” i Ceca čime se još jednom potvrđuje da u Novom Bečeju na Velikogospojinskim danima može da se nađe za svakoga po nešto i da se zadovolje šaroliki muzički ukusi i preference.

Da li ste znali...

17.4.1941. godine nemačka vojska ušla u Kumane.

Webinfo

Portal „Webinfo“ zvanično je registrovan 2011. godine, nakon nekoliko godina neformalnog informisanja. U startu je ideja bila - informisanje građana opština Bečej i Novi Bečej, na oba jezika, a moto kojim se vodimo je "Građanin ima pravo da zna!". Pioniri smo u korišćenju svih prednosti interneta na teritoriji obe opštine, te smo prvi počeli da „eksploatišemo“ multimediju koristeći spoj teksta, fotografije, audio i video priloga.


www.webinfo.rs

webinforedakcija@gmail.com

Glavni urednik: Tijana Janković