Poslednje javljanje – epilog

Ženska ekipa Jedinstva pobednik je Kupa Evrope u kuglanju, to je sada konačno i zvanično, pogled na semafor je predivan, Jedinstvo 2.517, Rijeka Kvarner osigurnaje 2.512, Rapid 2.493 i četvrto mesto Kofem 2.453.

Đenđi Kiš na postolju sa pobedničkim peharomSviraće se za deset minuta ovde jugoslovenska himna, vijoriće se naša zastava, sve čestitke, pre svih kapitenu Đenđi Kiš koja je odigrala utakmicu života, Eriki Kolarević koja je sa 429 nagovestila naše slavlje, danas izuzetno raspoloženoj i ključnoj Andrei Vaš, Ivani Eremić, Ildiki Kormanjoš, Jeleni Majstorović, zasluge pripadaju i rezervama Tijani Svilengaćin, Ildiko Iliji, Mirjani Dudevljev, Hermini Rajber i naravno, treneru Laslu Makri.

Novi Bečej, a posebno ljubitelji kuglanja mogu da slave, jedino što znam da će se ovde u Skoplju u Hotelu „Aleksandar palas“, najluksuznijem hotelu u Skoplju, slaviti do jutra. Na kraju da kažem da naša zlatna ekspedicija iz Skoplja polazi vozom II klase u 7,30, a u Beogradu smo negde oko 17 časova. Sačekajte nas da proslavimo ovaj uspeh zajedno. Srdačan pozdrav od Stevana Davidovića i doviđenja.

Povezani članci