srenhu

"Komunalac" iz Novog Bečeja, poziva građane na sklapanje reprograma dugovanja

Mogućnost izmirenja dugovanja na 12 mesečnih rata

U cilju buduće uspešne saradnje i otplate zaostalog dugovanja građana po pitanju utrošene vode i korišćenja gradske kanalizacione mreže, Javno preduzeće za komunalno-stambene poslove "Komunalac" iz Novog Bečeja, poziva građane na sklapanje reprograma dugovanja sa nizom pogodnosti. Osnovne pogodnosti sklapanja reprograma dugovanja se ogledaju u sledećem:

Mogućnost izmirenja dugovanja na 12 mesečnih rata, uz obavezu redovnog izmirenja tekuće potrošnje vode i korišćenja gradske kanalizacione mreže.

Mogućnost zaustavljanja kamate na dan sklapanja reprograma, koja se u suprotnom mesečno obračunava, a čiji iznos nije zanemarljiv.

Mogućnost otpisa celokupne kamate, i to u slučaju da: reprogram dugovanja sklopite u periodu od 10.04. do 10.05.2013. godine, redovno izmirujete novonastale obaveze i redovno izmirujete obaveze definisane reprogramom dugovanja.

Sklapanjem i poštovanjem obaveza definisanih reprogramom dugovanja isključuje se mogućnost naplate dugovanja sudskim putem, uz neizbežne troškove sudskog postupka, čiji iznos takođe nije zanemarljiv.

Preduslov za sklapanje reprograma dugovanja je uplata prve rate, čiji se iznos definiše ugovorom, a koji zavisi od visine neizmirenih obaveza.

Reprogram dugovanja se može sklopiti svakog radnog dana od 7 do 14 časova, isključivo u upravnoj zgradi Javnog preduzeća za komunalno-stambene poslove "Komunalac" iz Novog Bečeja, u ulici Slobodana Perića 163.

Povezani članci