Otvorena savremena prodavnica u Novom Bečeju

Za adaptaciju prodavnice elektro-tehničkih uređaja utrošeno 7,5 miliona dinara

Koliko je poslovni prostor, komoditet i mogućnost da proizvodi – roba budu neposredno na oku svakom potrošaču, bitno za jedno trgovinsko preduzeće nije potrebno posebno isticati. Međutim, prodavnice trgovinskog preduzeća „Potisje“ u svim mestima naše opštine izuzev u nekoliko primera, su uglavnom male, nalaze se u neprikladnim lokalima, najčešće nisu svojina „Potisja“ pa su i ulaganja za adaptaciju utoliko otežana. No, ipak, „Potisje“ je nastojalo u zajednici sa drugim faktorima, a u skladu sa svojim mogućnostima, da koliko je to moguće modernizuje trgovinu adaptiranjem poslovnog prostora, kupovinom nameštaja itd. U toku prošlih nekoliko godina otvoreno je nekoliko savremeno uređenih trgovina, što ne samo daje lepši izgled naseljenim mestima, već omogućuje bolje snabdevanje građana.

Napori u ovom smislu uslovili su i adaptaciju nove savremene prodavnice elektro-tehničkih uređaja u Novom Bečeju. Adaptacija sa opremom prodavnice, koja je nedavno otvorena, iznosi 7,5 miliona starih dinara, a obezbeđeno je 100m2 korisnog prodajnog prostora. To je istovremeno i najprostanija prodavnica, posle robne kuće u Novom Miloševu, u našoj opštini.

Interesantno je pomenuti da je adaptacija o kojoj je reč, rezultat poslovne saradnje „Potisja“ sa Trgovinskim preduzećem na veliko „Elektro-Beograd“ iz Beograda. Preduzeće „Potisje“ je nabavku elektro-tehničkih uređaja od ove robne kuće uslovilo učešćem iste u ulaganju u adaptaciji poslovnog prostora. Ovakav zahtev „Potisja“ bio je utoliko opravdaniji što se radi o mestu sa deset i više hiljada potrošača zašta  jedna robna kuća mora biti zainteresovana jer je to konačno u njenom interesu. Poslovna saradnja između ova dva solidna partnera dovela je do realizacije jedne vrlo korisne zamisli, drugim račima obezbedila je Novom Bečeju savremeno uređenu prodavnicu elektro-tehničkih uređaja, koja je iznenađujuće solidno snabdevena raznovrsnim uređajima, jer je sada i preduzeće na veliko zainteresovano da što bolje snabde potrošače „Potisja“ kako bi konačno povratilo uloženi dinar. Građani Novog Bečeja sa zadovoljstvom prihvataju ovakav napor „Potisja“ koji se brine o njima kao potrošačima, što govori podatak da je promet u prvim danima značajno povećan.

Povezani članci