Poslednje javljanje – epilog

Đenđi Kiš na postolju sa pobedničkim peharom

Ženska ekipa Jedinstva pobednik je Kupa Evrope u kuglanju, to je sada konačno i zvanično, pogled na semafor je predivan, Jedinstvo 2.517, Rijeka Kvarner osigurnaje 2.512, Rapid 2.493 i četvrto mesto Kofem 2.453.

Sviraće se za deset minuta ovde jugoslovenska himna, vijoriće se naša zastava, sve čestitke, pre svih kapitenu Đenđi Kiš koja je odigrala utakmicu života, Eriki Kolarević koja je sa 429 nagovestila naše slavlje, danas izuzetno raspoloženoj i ključnoj Andrei Vaš, Ivani Eremić, Ildiki Kormanjoš, Jeleni Majstorović, zasluge pripadaju i rezervama Tijani Svilengaćin, Ildiko Iliji, Mirjani Dudevljev, Hermini Rajber i naravno, treneru Laslu Makri.

Novi Bečej, a posebno ljubitelji kuglanja mogu da slave, jedino što znam da će se ovde u Skoplju u Hotelu „Aleksandar palas“, najluksuznijem hotelu u Skoplju, slaviti do jutra. Na kraju da kažem da naša zlatna ekspedicija iz Skoplja polazi vozom II klase u 7,30, a u Beogradu smo negde oko 17 časova. Sačekajte nas da proslavimo ovaj uspeh zajedno. Srdačan pozdrav od Stevana Davidovića i doviđenja.

Tags: ,
paypal PNG24
ako želite da podržite razvoj sajta donacijom

Da li ste znali...

Kumanski partizanski odred bio obrazovan već sredinom jula 1941.