LER

Zadatak kancelarije za Lokalni ekonomski razvoj je praćenje konkursa i propisa iz oblasti privrede, preduzetništva, malih i srednjih preduzeća. Zaposleni u ovoj kancelariji su na raspolaganju građanima koji žele da se informišu kakvi su sve projekti ponuđeni od strane valadinih i nevladinih organizacija. Oni su tu da daju informacije i reše eventualne nedoumice kako da se napišu projekti i preporuče kako uspešno da se aplicira na ponuđene konkurse. Tako ostvaruju zajednički interes građana i lokalne samouprave da se što više finansijskih sredstava naših i evropskih fondova, kao i uspešnih projekata slije u Novi Bečej.

Podržite...

Sakupljanje kulturno-istorijske građe Novog Bečeja smatramo izuzetno važnim i velikim poslom. Za nove naraštaje... sa novom tehnologijom... da vide prošlost... drugačije će ostati zaboravljena.

Dobru...

Ako posedujete neki materijal ili saznanja za koja smatrate da bi dopunila sajt, priključite nam se... Možete komentarisati članke ili nam slati materijale, fotografije... koje ćemo rado objaviti.

Ideju...

Oni imućniji Novobečejci koji mogu i žele materijalno da pomognu razvoj sajta, da budu dobrotvori (kako se nekada to radilo) mogu nas kontaktirati i dati svoj doprinos ideji koja nam je zajednička.